Zodat de leerling weer met vertrouwen naar school kan of wil of durft..

De leerkracht weet hoe een klas zich veilig voelt en trots is omdat er niet gepest wordt en leren lukt.

Ouders zich geholpen voelen in het contact met school en jeugdhulpverlening.

De Leerzaak vindt het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Want, als jij straalt geef je anderen indirect toestemming dit ook te doen. Om jouw rol als docent of leerkracht  een podium te kunnen geven hebben we hen die het meest stralen goed bekeken, bevraagd en bestudeerd.

Wij noemen deze onderwijsprofessionals Sterspelers.

Sterspelers weten wie ze zijn, durven zich kwetsbaar op te stellen en zijn nieuwsgierig naar de ander. Hebben de moed en voelen de noodzaak om verbinding aan te gaan en zien dat dat leidt tot meer geluk en succes. Verdient niet ieder kind een Sterspeler, een zelfbewust rolmodel in de klas?

Iedereen heeft het in zich een Sterspeler te zijn!  ☆ Wij laten je graag kennismaken met de Sterspeler in je, kies een van de onderdelen bij ons aanbod en ontwikkel jezelf tot Sterspeler en ga weer met zin en vertrouwen je klas in!

Daarnaast kunnen wij ook een brug slaan tussen de mogelijkheden binnen het onderwijs en de zorg, een verbindende rol tussen mentor en hulpverlening, samenwerkingsverband en gezinnen. Hoe korter de lijntjes hoe effectiever voor het kind! De LeerZaak staat als een Sterspeler naast het kind en zal zo goed mogelijk alle partijen betrokken krijgen voor de stem van het kind, zodat hij of zij weer vooruit kan op de juiste plek met de juiste aanpak.


Yeppez

Onze digitale Sterspeler 

In samenwerking met het onderwijs-IT bedrijf Feeby hebben wij Yeppez ontwikkeld.

De HGW cyclus verweven met scrummen maakt dat het digitale klassenboek tot leven komt en je bijna vanzelf laat samenwerken voor je leerlingen. Elk dossier vult zich intuïtief terwijl jij met de kennis van het kind zelf vooral al je liefde en aandacht kunt richten op je klas.

Lees meer over deze digitale, verbinden sterspeler voor op school op: 

www.yeppez.nl