Aanbod BedrijfsZaken

Schijnt de beamer harder dan jij?  Wij gaan je tijdens deze leerzaak klaarstomen voor het geven van effectievere presentaties die jouw toehoorders echt gaan onthouden. We leren je hoe je een tekst interessant houdt, hoe lang de gemiddelde spanningsboog duurt én welke trucs je in kunt zetten om je publiek steeds opnieuw te verrassen. 

De sfeer waarin je werkt, de sfeer die jij schept heeft ongelooflijk veel invloed op je publiek, je leerlingen.

Een muziekje, of juist de stilte opzoeken om ook met open hart samen te kunnen lachen om wat er is. Deze ontspanning kun jíj creeëren.

Bij deze training gaat het over zelf vrij durven zijn, ruimte durven nemen en je publiek open tegemoet te treden. Die ontspanning maakt dat zij zich ook vrij en ontspannen voelen en van jou kunnen en willen leren.

Bij Presentatietechnieken leer je het uitdagend en spannend over te brengen.

 

Brene Brown inspireerde ons een prachtige training over de kracht van kwetsbaarheid. 'Heelhartigen' noemt zij haar inspirerende voorbeelden.

Tijdens deze training geven we je inzichten in welke wapens/manieren/patronen jij hanteerd om je kwetsbaarheid te beschermen. De volgende stap is het daadwerkelijk leren krachtig en vol zelfvertrouwen in verbinding te komen met de ander vanuit kwetsbaarheid.

https://www.ted.com/talks/brene_brown_on_vulnerability

Als mens ben je in staat om een ander intuïtief te begrijpen zonder nog maar een woord te hebben gewisseld. Armen over elkaar, zachte stem, hangende schouders, knieën richting de deur tijdens een gesprek....Elke fysieke uiting of handeling heeft betekenis. 

Tijdens de persoonlijke coaching leren we je je intuïtie te vergroten door deze steeds te toetsen met de juiste vragen. Klopt het wat je denkt te zien?  We gaan ook aan de slag met het bewust en effectief inzetten van lichaamstaal en stemgebruik. Welke eerste indruk maak jij en klopt dit met wat je wilt laten zien? 

https://youtu.be/Ks-_Mh1QhMc

Uiteraard is ook ruimte voor je eigen doelen! De LeerZaak inspireert en motiveert je!

 

Voor een goede eerste indruk van onze werkwijze is het boeken van een inspiratiesessie heel geschikt. Voor groepen van 6 tot 60 man.

In 1 tot 2 uur nemen je mee in de wereld van het theater, communicatie, presentatie en laten we je ervaren welke concrete tactieken je morgen al kunt inzetten op de werkvloer.

Alle teams die heel veel zin hebben in ontspannen en lachen met elkaar! Voor 4 tot 40 personen.

We gaan aan de slag met theatrale werkvormen die je de volgende dag al kunt gebruiken en die, door ze met je collega's te proberen gegarandeerd voor hillariteit zullen zorgen. Je hoeft dus absoluut geen podiumervaring te hebben om mee te kunnen doen. Je werkt al met mensen dus een extra dosis creativiteit om de volgende dag op je werkt uit te kunnen putten kun je altijd gebruiken!

Het succes kan uiteraard gevierd worden met lange, goed gedekte tafels vol heerlijke maaltijden en volle glazen om mee te proosten. Dit tegen een meerprijs.

€35,- per persoon (excl. Diner & Drank, dit kan geheel naar eigen wens verzorgd worden)

Ieder team, ieder bedrijf, ieder mens is uniek. Daarom zijn onze maatwerktrajecten een hele goede keuze. Wij duiken de organisatie in en zorgen met ons aanbod voor een blijvende positieve verandering.


Ja, ik wil graag inspiratie en advies van de LeerZaak ontvangen.

* indicates required