De LeerZaak

Onze aanpak

Wie zijn podium in het leven beheerst en rollen leert spelen, kan inleven en leert zichzelf en zijn onbegrensde mogelijkheden kennen. De LeerZaak traint en coacht met theatrale middelen, zodat kennis écht ervaren wordt en deelnemers bewuster leren. 

Trainingen & coaching zijn theoretisch onderbouwd met de creatiespiraal, groepsdynamiek; Belbin teamrollen, enneagram en de Transactionele Analyse, GROW, RET, Action Learning en Covey. 

We zijn naast het onderwijs (PO, VO, VMBO) en pedagogisch hulpverleners, gespecialiseerd in teams verbinden en staan te trappelen om in het bedrijfsleven LeerZaken aan te bieden! 

Reacties

Erik van Loon
2 jaar geleden

Intensief, creatief en thuis komen met een zak vol nieuwe inzichten. De cursus heeft me op sleeptouw genomen en mijn talenten in de schijnwerpers gezet. Drama leent zich goed voor zelfontplooiing als je vakkundig wordt begeleidt. Hier excelleren de twee coaches. De energie die Myrte en Anouk in zich dragen is aanstekelijk. Wat ik het meest waardevol vond was de manier waarop ik werd geconfronteerd met mijn talenten. Gek hoe ik me in het begin van de cursus me richtte op de negatieve aspecten van mijn spel om dan te ontdekken dat feedback van Myrte en Anouk me een ander verhaal vertelde. Het zelf zien van deze “krachten” zoals Myrte het noemde en de manier waarop deze gekoppeld werden aan het werk dat ik doe is pure winst. Nu, weken na de cursus denk ik nog geregeld terug en gebruik de inzichten en ideeën die daar opdeed.

Kitty Abrahams
2 jaar geleden

Echt een aanrader! Deze training heeft voor mij nieuwe inzichten gebracht die ik zowel op werk als in mijn privé goed gebruiken kon. Zeker als je even vast zit in je huidige situatie en wilt kijken waar je kracht zit dan halen deze 2 superlieve dames het er wel uit. Myrthe en Anouk delen hun liefde voor theater met een goede mix van enthousiasme/passie/humor en zorgen ervoor dat iedere deelnemer weer stralend in zijn eigen kracht naar huis gaat.

Hanneke Meijer
2 jaar geleden

Dag allen,

Graag zou ik een keer met jullie willen overleggen. Ik heb interesse in training Pak je podium voor ons bestuur.

Groet,
Hanneke

Petra Tesselaar
2 jaar geleden

Met Pinksteren 2 gave trainingsdagen mogen beleven met Myrte en Anouk. Deze 2 energieke vrouwen combineren een berg humor en kennis met mooie, treffende theatervaardigheden. Zij hebben oog voor jou als persoon en durven diep te gaan om nog meer uit de oefeningen te halen. Ik heb mijzelf weer een stukje beter leren kennen, nieuwe inzichten gekregen en dingen gedaan waar ik voorheen tegenop zag.
Als je op zoek bent naar een energieke, actieve training, gericht op persoonlijke ontwikkeling, ben je bij deze 2 energiebommen aan het juiste adres!

Reactie plaatsen